Magnus Betnér, som röstade på Feministiskt initiativ i förra riksdagsvalet och ofta har vissa feministiska anslag i sina shower, är motståndare till sexköpslagen utifrån ett frihetligt perspektiv. Politiker ska inte reglera vad vi ska få göra med våra kroppar, säger Betnér.

Nedan i debatt med Miljöpartiets Zaida Catalán. Det vill säga en lugn, resonerande person mot en hektisk, förbudsivrare som försöker spela intellektuell. Det komiska är att Catalán faktiskt talar emot sig själv när hon påtalar hur mycket kriminalitet som finns inblandad i prostitutionen – på grund av förbudet, ja!

Debatt om sex, ur vilket perspektiv och i vilket sammanhang det än gäller, väcker alltid känslor. Nedanstående klipp är ännu ett bevis på hur mycket man vinner på att vara lugn och resonerande i stället för upprörd och mästrande.