Det slår aldrig fel. Så fort Sverigedemokraterna eller deras ungdomsförbund ska hålla ett lagligt torgmöte är vänsteraktivisterna där för att störa det. Därtill utan tillstånd, givetvis.

Slynglar, varav många maskerade, säger att de vill visa att det inte är OK att SD får föra ut sin politik. Ett sådant påstående är ganska avslöjande. I praktiken är det ett angrepp på demokratins kärna, nämligen den att alla partier – även sådana med idiotiska budskap – har rätt att föra ut dessa budskap inom lagens ramar.

Att demonstrera för likabehandling av människor genom att negativt särbehandla ett politiskt parti är förstås…märkligt. Genom att störa demokratiska torgmöten visar aktivisterna att de står för antidemokratiska idéer som är långt värre än de som representeras av SD. Det går inte annat än att äcklas av dem.