I dagarna kommer det nya numret av tidningen Nyliberalen ut. Alla prenumeranter kan bland annat läsa om följande:

Stig-Björn Ljunggren diskuterar Alliansens chanser mot en rödgrön opposition i valet 2010 och ger oss också en profetia om utgången…

Finanskrisen och den fallande kronkursen har ökat stödet för euron i Sverige. Stefan Karlsson menar att Sverige skulle tjäna på att lämna kronan och gå in i eurosamarbetet.

Feminism förknippas i dag med en tossig jämlikhetsideologi, politisk klåfingrighet och kvotering. Louise Persson, författare till boken Klassisk feminism, visar att det finns en annan feminism, en frihetlig feminism som utgår från kvinnans rätt till sin egen kropp.

FRA, Ipred, ACTA, datalagringsdirektivet – lagstiftningsverkstaden har fullt upp just nu. Piratpartiets Christian Engström sammanfattar hoten mot den personliga integriteten och konstaterar att möjligheterna för staten att kontrollera medborgarnas privatliv aldrig har varit så stora som nu.

Johan Norberg ger oss en inblick i Daniel Ankarloos förvirrade värld. Ankarloo skrev boken Marknadsmyter och hyllades från vänsterhåll. Det kan emellertid bli ganska problematiskt när man sätter sig att beskriva en värld man själv inte riktigt förstår sig på…

Kriget mot narkotikan fortsätter ohämmat i Sverige och övriga världen. Debatten måste komma igång igen. Hans Engnell förklarar varför det är ogörligt att vinna gehör för en frihetlig argumentation i narkotikafrågan i Sverige och att vi därför bör lägga fokus på ett skademinimeringsperspektiv.

Dessutom: massor av recensioner!

Är du frihetligt sinnad men inte prenumerant ännu? Sätt in 200 kronor för 4 nummer på PlusGirokonto 449 71 84 – 4 och testa på!