Även Danmark kan vara på väg att få en sexköpslag. Ett flertal oppositionspartier i Danmark, däribland Socialdemokraterna, kräver ett förbud mot sexköp.

Det radikalfeministiska eländet skulle alltså vid ett maktskifte kunna bli verklighet även i vårt södra grannland. Och vi vet hur det brukar gå med sådana lagar när de väl har införts. De kritiska rösterna tystnar och plötsligt är alla så gulligt överens. Inget alliansparti i Sverige vill i dag avskaffa den misslyckade, moralistiska och kvinnofientliga sexköpslagen – trots invändningar innan lagen infördes.

Det är bara att beklaga Danmarks sexarbetare om lagen blir verklighet. Era åsikter är väl, i vanlig ordning, inte av intresse. I radikalfeministernas värld går maktteorier före mänskliga rättigheter.

Läs även Hanna Wagenius inlägg i ämnet.