Hot Girls Wanted är en dokumentär som inte handlar om den stora traditionella porrindustrin med glamour och porrstjärnor som tjänar riktigt bra med pengar utan om den växande amatörporrbranschen. Den som har sin kundkrets helt och hållet online.

Visst finns det en moralistisk underton i filmen, men inte så mycket som vi är vana vid när detta ämne avhandlas. Vi får en rätt bra inblick i hur kvinnor i 18-20-årsåldern, less på tristessen i sin hembygd, nappar på erbjudandet om att tjäna snabba pengar i Miami och tar chansen. De tar nya namn. De blir Ava Taylor, Stella May, Lucy Tyler och Brooklyn Daniels. De börjar med att ta lättklädda bilder. Går vidare till vanliga sexscener och sedan till gruppsex, forced blowjob och i vissa fall bondage.

Dokumentären vill förstås lyfta fram de negativa sidorna. Och visst, porrindustrin, kanske i synnerhet amatörporren, är en förbrukningsbransch. De flesta stannar bara i några månader och då gäller det att få ut så mycket som möjligt innan personen ledsnar.

Men det som också framkommer är att ingen luras in i branschen eller tvingas att vara kvar. Alla kan ge sig av precis när de vill. Få kommer göra en karriär som porrstjärna utan slockna ganska snabbt när internet fylls på med nya villiga tjejer som är beredda att kasta kläderna för några tusen dollar. Det gör att branschen kan överleva utan stora namn. Detta är den nya porrens sköna värld, och ingen kan egentligen säga att det var bättre förr.

Hot Girls Wanted finns på Netflix. Se trailern här.