På lördagsmorgonen på Frihetsfrontens sommarseminarium, när diset från natten ännu inte hade lagt sig, hjärnan var på väg att klarna till och de flesta fortfarande låg och sov efter nattens festande och filosoferande, livesände radio bubb.la ett specialavsnitt.

Gäster var Rick Falkvinge, Henrik Alexandersson och jag själv och ämnena som avhandlades var som vanligt vitt spridda:

Sanktioner mot Iran, yttrandefriheten ifrågasätts av pressombudsmannen, Schibsted manövrerar desperat för att överleva gammelmediakrisen, svågerkapitalism och hotet mot marknadsekonomin från höger, censur i Turkiet och EU, Argentinas militära kollaps, Nordkoreas senaste hot om krig, bitcoin tar över bankernas gamla roll i Grekland samt Elon Musks idé om tubtransporter blir i snabbt tempo verklighet i Kalifornien.

Lyssna gärna!