Alliansen sänkte skatterna med ungefär 130 miljarder kr under sin tid vid makten. En rad skadliga skatter avskaffades eller gjordes om, inkomstskatterna för alla som arbetar sänktes rejält. I dag har Sverige en skattehöjarregering som hittills utannonserat skattehöjningar på 30 miljarder kr. Och det kommer mer, var så säkra.

Ekonomifakta berättar att om regeringens nästa budget går igenom, vilket den enligt Decemberöverenskommelsen kommer att göra, får Sverige världens högsta marginalskatt på galna 60 procent.

Det betyder att vissa löntagare i de lite högre inkomstskikten endast kommer att få behålla 40 procent av sin nästa löneökning. Resten försvinner i skatt. Detta är ett oanständigt sätt att se på medborgarna och medborgarnas pengar.

Det går en viss skiljelinje mellan Alliansen och de tre vänsterpartierna i synen på just ekonomisk frihet och skatter. Men vi får inte glömma att det som möjliggör denna skattehöjarbudget att bli verklighet, är Alliansen. Genom DÖ. Allt i regeringen Löfvens budget godkänns av landets så kallade borgerliga opposition.

Förklara detta för era väljare i nästa val, om ni kan. Hittills har argumenten för DÖ inte varit särskilt övertygande.