En liten parentes i bloggandet innan morgondagens text om det så kallade regeringskaoset (som väl får skjutas upp nu när Löfven åter igen fått mer tid för käbbel).

Jag finns som vissa läsare kanske känner till på Facebook. Fristad har en egen Facebooksida som alla kan följa, detta eftersom jag inte delar allt på min egen vägg (även om alltfler texter hamnar där numera).

Sedan oktober finns jag även på Twitter. Jag kommer aldrig bli någon hängiven twittrare, och jag känner mig rätt begränsad av formatet. Men det finns många intressanta personer där, och ibland vill man bara få ur sig en mening.

Så lite allmän information om modereringen på bloggen, som trots allt är mitt primära tillhåll för texter. Jag vill först tacka för att ni är så aktiva i kommentarsfältet! Det är alltid intressant att se vilken väg diskussionerna tar, även om jag tyvärr inte har tid att bidra så mycket själv.

Alla kommentarer granskas innan de släpps igenom (jag lusläser dem däremot inte, det finns det inte tid till och vid det här laget räcker det ofta att se avsändaren för att förstå att inlägget är relevant och på rätt sida gränsen).

En del kommentarer hamnar i skräpkorgen. Vanligtvis beror det på att spamfiltret reagerat på en länk. Jag tycker däremot inte att ni behöver sluta klistra in länkar i era kommentarer för den sakens skull. Jag försöker gå igenom skräpkorgen regelbundet och publicera alla kommentarer som inte är skräp.

Det händer emellanåt att vissa tror att det blivit något fel när kommentaren inte publiceras omgående och skriver samma kommentar tre och fyra gånger. Skälet till att den inte publiceras är vanligtvis att jag inte har tid just då.

Som småbarnsförälder är det tidiga kvällar och tidiga morgnar som gäller, så kommentarer på sena kvällar får vanligtvis vänta till morgonen efter.

Vips fick ni inblick i blogginnehavarens dygnsrytm också.