I denna tid när bloggen närmast är utdöd och det politiska Bloggsverige hålls uppe av ett litet fåtal bloggar är det naturligt att börja tänka över sin bloggtillvaro.

Det finns inga planer i nuläget att lägga ned denna blogg, men jag har funderat en tid över komplement. Som poddformatet. Att börja läsa in mina bloggposter skulle kunna vara ett litet steg på vägen. Det skulle inte ta särskilt mycket extra tid och ljudfilen kan postas samtidigt som själva texten.

Min fråga till er som läser är om detta är något som skulle intressera er – alternativt om ni tror att det skulle locka nya besökare till bloggen? Jag vet själv att jag undviker att läsa längre texter på nätet såvida de inte är hyperintressanta. Vilket få texter i ärlighetens namn är.

Visserligen försöker jag hålla mina bloggposter någorlunda korta, det är inte tanken att de ska vara en smärre novell. Men ljudfiler kan man som bekant lyssna på samtidigt som man gör något annat. Rensar ogräs eller lapar sol.

Jag slänger ut frågan här och frågar er vad ni tycker och tror om bloggposter i ljudformat – som ett komplement till att börja med i alla fall.

Edit: Tack för alla era tankar! Väldigt värdefullt att få ta del av för mig.