Filmstudion Warner Bros. stödjer både Blu-ray och HD DVD och är således neutralt i filmformatskriget. De har lanserat en väldigt intressant idé som skulle kunna hjälpa förvirrade konsumenter, i alla fall kortsiktigt: en kombinerad Blu-ray- och HD DVD-skiva, ”Total HD”. Total HD skulle ha lanserats under mitten av 2007, men inget hände. Sedan talades det om tidigt 2008. Men nu verkar det inte bli av. Warners senaste uttalande om projektet är ”on hold for now”. Ryktet att Warner Bros. ”överväger ett mycket lukrativt avtal” fick vissa att tro att bolaget kan vara på väg att göra som Paramount och DreamWorks – gå över exklusivt till HD DVD. Ännu har det inte kommit någon bekräftelse, men Warner säger sig ”följa marknaden mycket noga” vilket kan betyda att man vill ha fram ett beslut om att välja sida. Stay tuned. Länk