Torsdagen den 22 maj är det dags för Frihetsfrontens talarkväll igen. Då blir det debatt mellan Antipiratbyråns Henrik Pontén och den moderate riksdagsledamoten Karl Sigfrid. Moderator är Frihetsfrontens ordförande Henrik Alexandersson.

Ämnet är fildelning.

Detta kommer att bli en intressant kväll om en mycket aktuell och inte helt lätt fråga. De två talarna står för varsin, rakt motsatt, uppfattning om fildelning.

Plats: Källaren till restaurang Samborombon, Stora Nygatan 28, Gamla
Stan Stockholm.

Tid: Torsdag den 22 maj kl 19.

Bar och viss förtäring finns i möteslokalen. Vill du äta något under mer ordnade former går det alltid bra att göra det på själva restaurangen i gatuplanet någon timma innan eller efter mötet. Det finns även prisvärt käk på flera restauranger i närheten.

Efter talarkvällen blir det barhäng i Gamla Stan.

Ingen anmälan är nödvändig. Alla är välkomna!

Be there!