Nyliberalen nr 3 2008 är här!

Vi följer givetvis upp FRA-frågan. Jens-Jonathan Larnhed gör en historisk tillbakablick till FRA-lagen genom att titta närmare på IB-affären och visa att myndigheterna har ljugit och bedragit svenska folket tidigare och kränkt enskilda människors rättigheter.Henrik Alexandersson ger sin syn på snurren kring FRA och JK-anmälningen av honom. Peter Bistoletti tar upp frågan om det integritetskränkande läkemedelsregistret.

Piratpartiets ledare Rick Falkvinge berättar för Kristian Tiger om balansgången mellan höger och vänster, om målet att bryta upp den svenska blockpolitiken och utmaningen att locka till sig äldre personer till partiet.

Efter att tidigare ha tittat närmare på John McCain tar vi denna gång pulsen på demokraternas Barack Obama inför det amerikanska presidentvalet. Dick Erixon förklarar varför frihetligt sinnade människor gör bäst i att inte stödja Obama och Jonas Sigedal lyfter fram Barack Obamas mer frihetliga sidor och visar att han kan vara ett fullgott alternativ till John McCain – kanske rent av ett bättre sådant.

Vi uppmärksammar också att det är halvtid för alliansregeringen. Mattias Svensson är besviken på koalitionsregeringen så här långt, som han menar har lockat fram det sämsta ur de fyra partierna. Erik Lakomaa visar att om partistödet avskaffas, vitaliseras demokratin.

Dessutom: reportage från Frihetsfrontens sommarseminarium, notiser, synnerligen elaka attacker samt i vanlig ordning ett antal recensioner.Den som vill prenumerera på tidningen kan lätt göra det genom att betala in prenumerationsavgiften 200 kr för 4 nummer på PlusGiro 449 71 84 – 4. Glöm inte namn och adress om du inte betalar via Internetbanken.