Efter en halvjobbig dag och kväll med kinesiska uttal och tecken snurrande i skallen är det alltid trevligt att få skratta lite. Vänsterns Stoppa matchen-demonstration i Malmö kommer att få celebert besök: di brune ska nämligen också dyka upp.

Det är förträffligt passande att extremvänstern och nazisterna för en gångs skull släpper sina andra åsiktsskillnader för att göra gemensam sak mot Juden. Ni förtjänar verkligen varandra.

Om någon tycker att jag raljerar, kan jag hänvisa till både mina och Dick Erixons frågor kring demonstrationens trovärdighet. Tills ni är konsekventa och demonstrerar mot alla sportevenemang där Sverige spelar mot demokratiskt tvivelaktiga stater (eller stater som begått eller begår brott mot mänskliga rättigheter), har ni noll trovärdighet.

Hälsa nassarna.

Även Hanna Wagenius skrattar gott.