”Kärnkraften blir kvar tills den kan ersättas”, säger vänsteralliansen. Nämen vilken tur då. Och jag sov tills jag vaknade i morse.

Att vänsterpartierna känner sig nödgade att skriva en gemensam debattartikel om att de inte tänker avveckla kärnkraften innan de har något att ersätta den med säger en del om hur trovärdiga dessa partier har varit i energifrågan tidigare. För det måste ju rimligen betyda att de borgerliga hade rätt, att faktiskt (s), (v) och (mp) på fullt allvar haft för avsikt att stressavveckla kärnkraften för att uppfylla några miljöideologiska mål trots att någon ersättning inte fanns. Och dessa vill regera Sverige?

Mona Sahlin har inte ett enda rätt just nu. Allt hon gör blir bajs. Jag tror faktiskt att Mona skulle behöva sitta ned en stund med Bent Hogaard för att höra sanningen. Med eller utan fiol.