DN ger Feministiskt initiativ en helsida i dag. Tidningen intervjuar deltagare på Gudrun Schymans ”home-party” på Teater Giljotin. 70 kvinnor och 4 män deltog den gången, får vi veta.

Inga kritiska frågor ställs om partiets extremistiska politik. Jag ser framför mig hur DN:s reporter tvärtom sitter och myser när hon följer med i Schymans jargong. Om Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet får kritik för att föra en orealistisk ekonomisk politik är det ingenting mot för det rosa luftslott, det rena dagdrömmande, som Fi står för.

När feministerna nu får så mycket gratisreklam och helt undgår granskning i de större medierna, får vi andra försöka dra vårt strå till stacken. Det räcker att glutta på partiprogrammet. Berätta för alla du känner vad Fi egentligen står för, och vilken extrem politik som många nu funderar på att ge sin röst.

Feministerna vill in i parlamenten. Vi kan hålla dem ute.

Tidigare bloggat:
#GranskaFi – De rosa extremisterna

Läs även: