Frihetsfrontens talarkväll – torsdag den 24 september 2009 klockan 19.

Nu på torsdag den 24 september drar Frihetsfrontens talarhöst igång igen. Först ut är Henrik Alexandersson, som kommer att tala på temat ”En libertarian i EUrokratin”. En frihetlig röst inifrån EU:s boning. Är det så illa som vi alla tror där nere? Och vad går det i sådana fall att göra åt det?

Vi håller till i samma lokaler som senast på Stora Nygatan 42 i Gamla stan, nu heter dock stället The Liffey Irish Pub. Precis som tidigare håller vi till i källaren som nås genom att gå direkt in och nedför trappan. För den som är hungrig går det utmärkt att äta på plats både före och efteråt. Dagen till ära är det dessutom den stora Guinness-dagen.

Tid: Torsdag 24 september kl. 19.00
Plats: The Liffey Irish Pub, Stora Nygatan 42, Gamla stan i Stockholm
Talare: Henrik Alexandersson
Ämne: ”En libertarian i Eurokratin”

Kom, lyssna, fråga och diskutera!

Alla är välkomna!