Det räcker inte att det är förbjudet att köpa sexuella tjänster i Sverige och att Norge kommer att införa en sexköpslag vid årsskiftet. Nej, nu vill vänsterpartisten Lena Osson även att lagen kompletteras med ett förbud för svenskar att köpa sex i andra länder. Så ser nämligen den norska lagen ut.

Lugn och fin nu…. MEN VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?! Hur kan man vara så förbålt korkad att man på fullt allvar vill ha en lag i Sverige som förbjuder vad svenskar för göra i andra länder? Hur ska det fungera? Hur ska en sådan lag efterlevas? Och framför allt: betyder det att andra länder har rätt att göra likadant? Eller är det bara våra fina ”svenska” värderingar som ska exporteras till alla mindre vetande i resten av världen?

Svenska politiker brukar ju, mellan tuggorna och klunkarna av gravlax och Amarone, hävda att i Sverige råder minsann svenska lagar och regler. Så det så. ”Kom inte här som balt och tro att det ska vara lett att bygga hus. Åk hem med dig.”

Jag kommer aldrig att kunna förstå denna iver att lägga sig i andra människors sexliv, att reglera och förbjuda och att låtsas som om det är för någons ”eget bästa”. Så fan heller. Ni inkräktar på allas vår rätt att bestämma över våra egna kroppar. Ni har ingen moralisk rätt till det och ni ska fanimej inte ha någon laglig rätt till det heller. Folk som vill bestämma sådant över andras huvud är bara värda förakt. Det är obegripligt hur en annars någorlunda liberal person som Birgitta Ohlsson kan hamna så fullkomligt galet i frågor som rör fundamentala frågor som frihet och sex.

Till Lena Olsson, Thomas Bodström, Birgitta Ohlsson och alla andra som försvarar en korkad och förtryckande lag som den svenska sexköpslagen och nu vill att den ska följa med som handbagage när svenskar reser i resten av världen har jag bara en sak att säga:

Sumprunkare och flottgurkor! Försvinn ur min åsyn!

Fler inlägg i ämnet:
Inskränkthet och intolerans i sexköpsdebatten
Vem är offret?
Okunskap och påhittade sanningar
Sexköpslagen under luppen
Sverige+fri sexualitet = nonsens
Jävla moralister!

Andra bloggar: Hanna Wagenius, Subjektiv, Säfflemannen